------

20. Yüzyılın En Büyük Komplosu

Michael Palomino: "Yüzyılın en büyük komplosu Ay´a ayak basmak değildi. En büyük komplo, pervasız Amerikalı bankerlerin, komunizmi ve Hitler Almanyası´nı finanse etmeleridir. ABD yönetimi (Farmason ve İlluminati) düşmanlarını kendileri yaptılar ve onları yenerek kahraman olmaktan dolayı, başkalarını da birbirlerine düşürebildiler. İşte bu en büyük komplodur ve ABD günümüze dek yargılanmadı. Ama o da olacak..."

(Sahte) Ay Yolculukları

1. Fotoğrafın sol üst köşesinde, bir film stüdyosu ışıklandırması gözüküyor:

(Foto: Alan Bean, Apollo 12)

2. Tanusa yansıyan resmi çeken Charles Conrad´dan ayrı, birde ışıklandırma takımı gözükmekte. Yukarıda ki resimle kıyas edebilirsiniz.

(Foto: Alan Bean, Apollo 12)

3. Fotoğrafta her yerde gölgeler var, ama bayrağın ve gönderin gölgesi yok. Eğer olsaydı, astranotun yönüne düşmesi gerekirdi.

(Foto: Edwin Aldrin, Apollo 11)

4. Bu fotoğrafta ise iki astranot ABD bayrağını yerleştirirken poz veriyor. Ama birinin gölgesi diğerine oranla çok daha uzun, bu da akla Güneş yerine stüdyo ışıklandırmasını getiriyor.

(Apollo 11)

5. Ay´da atmosfer ve dolayısıyla hava basıncı olmadığı için astrononot kıyafetinin iç basınçtan şişmesi gerekmez miydi?

(Buzz Aldrin, Apollo 11)

6. Uzay aracının indiği yerde bir krater oluşması gerekirdi ama o da yok.

(Apollo 12)

7. Ay´ın kitlesinin dünyaya nisbeten daha kücük olması ve dolayısıyla yer çekiminin de daha az olması sebebiyle, iniş sırasında aşırı derecede toz kalkması gerekirdi. Ama resimde görülen aracın ayağında toz namına bir şey yok, halbuki ayak izlerinden yüzeyin çok tozlu olduğu anlaşılmakta.

(Solda simulasyon üssünden bir fotoğraf, sağda orijinal foto: Apollo 11)

8. Ay´da yerçekimi Dünya´ya oranla 6´da 1´dir. Astronotun meşhur zıplaması ise sadece 46cm. olmuştur.


9. Bir diğer husus ise, bulutsuz bir yaz gecesinde gökyüzüne baktığımızda sayısız yıldız görürüz, üstelik dünyada kat kat atmosfer tabakaları olmasına rağmen. Ama sözde Ay´da çekilen resimlerde bir tek yıldız bile yok! Yeşilçam´da yapılan hatalar gibi, ABD de stüdyo çekimlerinde "küçük" hatalar yapmışa benziyor.


10. 800km. yükseklikten itibaren başlayan Van Allen Kuşakları´nı zarar görmeden geçmek icin 2 metre kalınlığında kurşun bir zırha ihtiyaç olduğu bildiriliyor. Bu mümkün olmadığı için astranotların ölmeleri veya hastalanmaları gerekirdi.


(Sahte) Ay yolculuğu için gerekli çalışmalar yapılmıştır, yani 10 binlerce kişi parça üretimi, teknik ve bilimsel çalışmalar için görev almıştır ve astronotlar da uzaya gönderilmiştir. Bu yüzden kimse bu komployu bilemezdi, bazı üst düzey "oyuncular" dışında.

Ay´a gitmek yukarıda değindigimiz ve daha nice sebebten dolayı mümkün değildi. Bu yüzden görüntülerin Ay üzerinde değilde, film stüdyosunda, çölde ve hatta ABD´nin varlığını inkar ettiği "Area 51" üssünde çekilmiş olması ihtimaller dahilindedir. ABD´nin Soğuk Savaş´ta SSCB´ye üstünlük sağlayabilmesi için bu komployu düzenlediği çeşitli kesimlerce iddia edilmektedir.

Onlarca bilim adamı ve astronotun, uçuşlardan sonra esrarengiz şekillerde kaybolmaları veya ölmeleri de komplo teorisinde taşları yerine oturtuyor.

NASA arşivlerinde ki orijinal fotoğrafların çok yakın bir zamanda kaybolmuş olması, yetkililerin tatmin edibilecek açıklama ve deliller sunamamaları da hepsinin cabası!

"Bizim için küçük, ama masonlar için büyük bir adım!"

0 Comments:

Post a Comment