------

Haham: Kundaktaki Bebeklerini Öldürün!

İşgal devletinde yaşayan Siyonist haham Yitzak Shapira yayınladığı kitapta insanın kanını donduran fetvalar verdi. İşte Siyonist terörün dinsel temelleri...



İşgal devletinde faaliyet gösteren “Yusuf Daha Diri” adlı okulun müdürü Siyonist Haham Yitzhak Shapira yayınladığı "Yehova'nın Krallığı" isimli 230 sayfalık kitapta Yahudi olmayanların katledilmesinin nasıl ve ne zaman caiz olduğunu ayrıntılı bir şekilde yazdı.

"Yehova'nın Krallığı" Siyonizm'in dinsel köklerine ışık tutuyor...

Siyonist gazetelerden Maariv verdiği haberde, kitabın aşırı sağcı kesimin büyük ilgisini çektiğini ve kısa bir zaman zarfı içinde yüzlerce kitabın satıldığını yazdı.

Sekiz dolardan satılan kitapta, işgal varlığına tehdit oluşturan herkesin öldürülebileceği yazıyor. Öldürülmesi gerekenlerden bahsedilirken de Filistinli veya Arap kelimelerinin yerine “Yahudilere düşman kişiler” ifadesi kullanılıyor.

Haham kitabında ayrıca şu ifadelere yer veriyor: “Bir kişinin öldürülmesi için illa İsrail’e karşı fiziki bir eylem içinde olması gerekmez, saldırıda bulunan birine yardım etmesi veya bunun için plan yapması bile yeterlidir.”

Kitapta, Siyonistler için tehdit oluşturan işgal devleti vatandaşı kişilerin de öldürülebileceğinin fetvası da veriliyor. "İsrail" medyasında tepki çeken nokta ise burası. Bebeklerin katledilebileceği değil Filistinlilere yardım eden muhalif Yahudilerin öldürülebileceğine yönelik fetva tepki topluyor. Çünkü siyonizme aykırı da davransa sonuçta bir "yahudinin öldürülmesi" yanlış olarak görülüyor!

Gazete verdiği haberin devamında, Haham Shapira’nın Yahudilere saldıranların çocuk da olsa öldürülebileceği, hatta Siyonistler için tehdit oluşturan bir ailenin emzikli bebeğinin bile katledilebileceği fetvasını verdiğini yazıyor.

Siyonist hahamların çoğu savaş esnasında Filistinlilerin öldürülebileceği fetvası vermişlerdi. Ancak şimdiye kadar böylesine pervasızca fetva veren olmamıştı. Bu fetva Siyonist toplumu fikren besleyen Hahamların kendileri dışındaki insanlara karşı nasıl bir bakış açısına sahip olduklarını çok net bir şekilde ortaya koyuyor.

0 Comments:

Post a Comment